Naturlig hudsminke #3 (jennykristine)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Naturlig hudsminke #3Hei!

Da var det på tide med del tre: Hvordan dekke mørkeringer under øynene og ungå poser.

Når du skal dekke mørkeringer er det viktig at concealeren må du ha ett til to hakk  lysere enn hudtonen din. Det lysner opp øynene dine ig får deg til å se mer våken ut. Jeg blir vanligvis veldig tørr rundt øynene og da flasser sminken min av, men om man blander concealeren med en øyekrem, blir du ikke tørr og sminken holder lenger.

Så, jeg starter med å blande concealeren og kremen på hånda med en kost, når jeg påfører den lager jeg korte linjer nedover under øynene. Når du skal blande den inn må du ikke starte fra nesa og ut men uten ifra og mot nesa, dette gjør at du ikke får poser under øynene. Når du blander ut  må du være forsiktig og bare tappe lett med ringefingeren. 

Jeg liker best å påføre concealer under øynene etter jeg har påført øyensminken, for når jeg påfører øyenskyggen drysser det ofte litt under øyet og om jeg allerede har på concelaren så setter det seg fast og jeg blir helt svart og må fjerne det og begynne på nytt. Pass også på at du er helt ren på fingrene.

-Håper du likte dagens tips det kommer fler i morgen!

-Jenny!

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Jenny Kristine Mood

  Jeg er en jente på 14 år fra Rælingen. På fritiden spiller jeg håndball, synger og spiller gitar. På denne bloggen kommer det til å være outfits, sminketips og og litt om min hverdag.

  Kategorier


  Blogg DIY Innkjøp negler Outfits Sminke Video

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 November 2013 Oktober 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  Siste innlegg


  Coldplay - viva la vida - Cover Action! Everyday makeup routine #2 OOTD 11.06.14 Me and my sister My everyday morning routine #1 sminkevideo//konfirmasjon innkjøp-sminke! Da var reggisen borte Barcelona Outfit

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits