Naturlig hudsminke #1 (jennykristine)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Naturlig hudsminke #1Hei!

Så denne uken har jeg tenkt til å gi dere noen tips til å få hudsminken til å se naturlig ut, jeg skal også vise noen tips om hvordan sminken holder lengere.

 

Det første du må sørge for er at du har et rent ansikt , jeg liker å bruke en spray toner fra lush, om du ikke har den kan du også bare masere vann inn i huden, dette vil gjøre sånn at huden din får mye fuktighet. Jeg pleier å masere vann inn i huden om kvelden, jeg syns at det hjelper bedre mot urenheter  enn å bruke masse produkter.

Etter du har gjort ansiktet rent burde du påføre en fuktighets krem, det gjør at huden din ikke blir tørr utover dagen sånn at sminken flasser av. Den hjelper også med å holde sminken på hele dagen. fordi at kremen hjelper til sånn at sminken fester seg til ansiktet, om du ike påfører fuktighetskrem før du tar på sminken vil sminken falle av lettere.

-Jeg håper dere likte tipsene, det kommer fler i morgen

-Jenny

 

 

 

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Jenny Kristine Mood

  Jeg er en jente på 14 år fra Rælingen. På fritiden spiller jeg håndball, synger og spiller gitar. På denne bloggen kommer det til å være outfits, sminketips og og litt om min hverdag.

  Kategorier


  Blogg DIY Innkjøp negler Outfits Sminke Video

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 November 2013 Oktober 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  Siste innlegg


  Coldplay - viva la vida - Cover Action! Everyday makeup routine #2 OOTD 11.06.14 Me and my sister My everyday morning routine #1 sminkevideo//konfirmasjon innkjøp-sminke! Da var reggisen borte Barcelona Outfit

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits